Levertijd

JVR Media heeft een zeer uitgebreide voorraad van de meeste producten, en streeft erna om uw product binnen 24 uur te verzenden.Voor een snelle levering van u product kunt u het beste gebruik maken van een van de volgende betaalmethodes:
  • Ideal
  • Contant bij afhalen

Levertijd bij vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor we uw betaling hebben ontvangen (afhanelijk van uw bank). Na ontvangst van de betaling zullen wij uw bestelling verzenden.

Product op bestelling

Orders die de status "op bestelling" hebben worden doorgaands binnen 2 tot 4 werkdagen aan u verstuurt. De verwachte levertijd staat dan ook bij het product vermeld. Mocht het toch zijn dat wij de producten niet binnen de gestelde termijn kunnen leveren, dan zullen wij met u contact opnemen en zorgen voor een passende oplossing.

Vervoerders

Verzendingen tot 30kg worden verzonden via PostNL.
Bestellingen boven de 30kg worden vervoerd via een ander vervoerder. Het kan zijn dat u voor de levering van het product bij de postbode moet tekenen. PostNL levert pakketten ook uit op zaterdag met uitzondering van rembours zendingen.

Vertraging tijdens verzenden

Als uw bestelling in uw account de status ‘verzonden’ heeft maar u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden in uw e-mail of bij de hand te houden als u ons belt.
 
Created by Webdevelopment by BVB Media B.V. using TYPO3 Multishop