Wettelijke garantie

Op alle producten die u bij ons koopt heeft u garantie. In het geval u een artikel dat niet in perfecte staat verkeerd, zullen wij u voorzien van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van uw product, door vervanging, terugbetaling of reparatie. Daarnaast geleden voor bepaalde producten fabrieksgaranties.Op deze pagina leest u wat u kunt doen als een product, dat u bij JVR Media gekocht heeft, niet juist functioneert.Retourzendingen zijn voor risico van de koper, Dit houdt in dat JVR Media niet aansprakelijk is voor het zoekraken van retourgestuurde producten.
De volgende schadegevallen zijn uitgesloten van garantie:
  • vocht- of waterschade
  • onjuist gebruik van het product

14 dagen zichttermijn

Bij de aankoop van producten bij JVR Media heeft u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 (kalender) dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door, of namens u.

Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Dit houdt in dat u het product mag uitpakken en testen.

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele verpakking en toebehoren aan JVR Media retourneren. Bij eventuele schade of ontbrekende onderdelen van het geretouneerde product kan JVR Media een deel het aankoopbedrag inhouden.Zodra JVR Media het product heeft ontvangen zal het aankoopbedrag binnen 7 (kalender) dagen op uw rekening worden terug storten excl. verzendkosten.Neem voor een retourzending eerst contact op met onze klantenservice.

Product na enige tijd defect

Wanneer een product buiten uw schuld om kapot gaat, of blijkt te zijn terwijl u dit al langer dan 14 (kalender) dagen in uw bezit heeft, dan helpen wij u graag zo snel mogelijk. Afhankelijk van wat u gekocht heeft kunt u het artikel naar ons retour zenden of afgeven aan ons bedrijfsadres. Wij zullen het product door de technische dienst laten onderzoeken en zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een passende oplossing. Neem voor een retourzending eerst contact op met onze klantenservice.

Beleid retourzendingen

Het kan verschillende redenen hebben om een product/producten te retourneren aan ons. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn voor het retourzenden van producten hanteren wij een retourzendings formulier.Dit formulier kunt u voor de volgende doeleinden gebruiken:
  • De bestelling wordt onjuist aangeleverd
  • De bestelling is beschadigd aangeleverd
  • Bestelling retourneren binnen de 14 dagen zichttermijn
  • Defect product binnen de garantie periode
  • Defect product buiten de garantie periode
Voordat u het retourendings formulier instuurt vragen we u wel eerst contact op te nemen met onze klantenservice.
Klik hier om naar het formulier te gaan
 
Created by Webdevelopment by BVB Media B.V. using TYPO3 Multishop